Gi Gaver – Hold deg til budsjettet ditt

Når høytidene nærmer seg raskt og julen banker på døren vår, er det igjen på tide å ta ut den puten med papir og blyant og begynne å skrive ned navnene på mangfoldet av mennesker du planlegger å kjøpe gaver til. Noen ganger kan denne listen bli veldig lang, og noen ganger kan du havne i en situasjon når du stirrer på listen, og lurer på hvordan du vil ha råd til å kjøpe gaver til alle du liker.

Den gode nyheten er at det egentlig ikke trenger å være så komplisert. Det er måter å forenkle deres ferieshopping og starte det nye året uten løfter som innebærer å betale ned kredittkortgjelden for feriekjøpene. Du må få et forsprang og planlegge budsjettet tidlig. Match listen din med budsjettet, ikke omvendt. Viktigst, hold deg til budsjettet ditt, ekstra kostnader har en tendens til å krype opp på deg, ubemerket.

billedkilde: Pixabay

Det første du trenger å gjøre for å sikre at du holder deg til budsjettet ditt med å gi gave i år, er å komme i gang tidlig. November er allerede her, og før du vet vil desember banke på døren din. Det er ingen mening i å sette den av. Ingen liker shopping i de få dagene før jul, det er ingen parkering tilgjengelig og folk er langt mindre høflige enn de normalt ville være.

Angi budsjettet umiddelbart. Det bør være et rimelig beløp som vil dekke gaver til alle de nære og kjære for deg. Ta også hensyn til de menneskene du vil si en spesiell takk til denne høytiden, for eksempel lærere og fagfolk som du gjør forretninger med regelmessig.

Du må deretter matche listen over personer med budsjettet du har satt deg. Dette er ingen enkel oppgave, men det kan gjøres, og du må gjøre det. Hvis du matcher budsjettet til listen din, vil du ende opp med å endre budsjettet om og om igjen. Du vil også se budsjettet ditt vokse eksponentielt, og det er dette du vil unngå. Det er best og tryggest å matche listen din med budsjettet du har bestemt.

Det er så mange gaveideer som spenner fra blomster til sjokolade , til parfymer til klokker til sigarer til e væske pakker – alt avhenger av for hvem og anledningen.

Det viktigste av alt er å holde deg til budsjettet ditt. Du legger mye arbeid i å skrive opp et budsjett og matche gavegiden din til den. Det er ingen mening i å ignorere budsjettet i siste øyeblikk.

Du vil sikkert finne at å feire ferien på et budsjett er langt mer avslappende enn du noen gang trodde det kunne være. spesielt når du kan skryte av at all shopping ble gjort før desember til og med begynte.