Personvernserklæring

Sist oppdatert 09-01-2020

Steffen Hallbäck Linde Fonvig er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger. Denne erklæringen oppdateres fortløpende.

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://oeconomia.no/

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Really Simple SSL og Really Simple SSL-utvidelsen behandler ingen personlig informasjon, så Personvernforordningen (GDPR) får ingen anvendelse for disse utvidelsene eller bruken av disse på ditt nettsted. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring her.

I tilfelle du bruker Google Web Fonts (standard) eller spiller av videoer eller lyder via YouTube eller Vimeo i Slider Revolution, anbefaler vi å legge til den tilsvarende tekstfrasen til personvernpolitiet:

YouTube

Nettstedet vårt bruker plugins fra YouTube, som drives av Google. Operatøren av sidene er YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Hvis du besøker en av sidene våre med en YouTube-plugin, blir det opprettet en forbindelse til YouTube-serverne. Her blir YouTube-serveren informert om hvilke av sidene du har besøkt. Hvis du er logget inn på YouTube-kontoen din, lar YouTube deg knytte surfeatferden din direkte til din personlige profil. Du kan forhindre dette ved å logge ut av YouTube-kontoen din. YouTube brukes til å gjøre nettstedet vårt tiltalende. Dette utgjør en berettiget interesse i medhold av art. 6 (1) (f) DSGVO. Ytterligere informasjon om håndtering av brukerdata, kan du finne i databeskyttelseserklæringen til YouTube under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Google Web Fonts

For enhetlig representasjon av skrifter bruker denne siden nettfonter levert av Google. Når du åpner en side, laster nettleseren de nødvendige nettfontene inn i nettleserbufferen for å vise tekster og skrifter riktig. For dette formål må nettleseren din opprette en direkte forbindelse til Google-servere. Google blir dermed klar over at websiden vår fikk tilgang via IP-adressen din. Bruken av Google Web-skrifter gjøres for å få en enhetlig og attraktiv presentasjon av plugin-modulen vår. Dette utgjør en berettiget interesse i medhold av art. 6 (1) (f) DSGVO. Hvis nettleseren din ikke støtter web-skrifter, brukes en standard font av datamaskinen din. Mer informasjon om håndtering av brukerdata finner du på https://developers.google.com/fonts/faq og i Googles personvernregler på https://www.google.com/policies/privacy/.

Akismet

Vi samler inn informasjon og besøkende som kommenterer på nettsteder som bruker Akismet antispam-tjenesten. Informasjonen vi samler inn avhenger av hvordan administartoren setter opp Aksimet for nettstedet, men typisk inkluderer det den kommenterendes IP-adresse, brukeragent, refererende side og nettstedets URL (sammen med annen informasjon som er opgitt av den komenterende, som navn, brukernavn, epost-adresse og kommentaren i seg selv).

Loco translate

Denne utvidelsen samler ikke data fra besøkende på nettstedet.
Administratorer og auditører kan ønske å gjennomgå Loco sin utvidelses personvernvarsel.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Utgiver
Nettsiden eies og publiseres av:

Steffen Fonvig
Oberst Rodes Vei 50c
1152 Oslo
466 333 85 / steffen@fonvig-group.com